Min mission

Min mission er at give
passion for bevægelse videre.

Jeg brænder for at se ilden i dine øjne. Se nærværet og glæden ved at mærke dig selv. Se dig blive stærk og se dig opleve glæden ved en funktionel og stærk krop. Ønsket er at dele glæden ved dette med dig og opleve det i fælleskab med de andre på holdet. Min styrke er at se dig og dit udgangspunkt, og få dig videre derfra – skridt for skridt.

Hvis vi møder mennesker på deres niveau og motivation, så får de
det bedste udgangspunkt for at opnå et realistisk mål.

Træning er mit frirum

At træne – enten det at løbe, styrketræne eller hvad det nu kan være – bare det at bruge kroppen, har altid været et frirum for mig, et sted, hvor jeg kan slappe af og få fornyet styrke og tro på, at jeg kan klare ting, som kan være svære for mig.

Som barn var jeg egentlig ret genert, men træningen og det at bruge min krop, har lært mig at få kontakt til min egen styrke og har hjulpet mig til at finde ind til det, som jeg er virkelig god til, og som er vigtigt for mig. Pudsigt nok er denne opdagelse også blevet min passion, til at hjælpe andre med at mærke glæden ved at bruge kroppen.

Siden jeg var 16 år gammel, har jeg brugt styrketræning og løb til at mærke mig selv og finde ind til min power.

Siden da har det ligget mig meget på sinde, at andre mennesker har det så godt som muligt via en aktiv krop.

Over 20 års erfaring
med træning og selvudvikling

Det startede med et
udendørs træningskoncept.

Da min familie og jeg flyttede fra Sjælland til det smukke Silkeborg, blev jeg utrolig inspireret af området og den helt unikke natur og herudfra begyndte ideen om, at starte Rawfit Concept at tage form. 

Første forløb blev udarbejdet i samarbejde med en kostvejleder, og en bootcamp for kvinder med træning i naturen, var klar til afprøvning. 18 kvinder tilmeldte sig, trænede i to måneder, tabte sig i gennemsnit fem kilo og havde fået blod på tanden til at fortsætte. Det bredte sig som ringe i vandet, og et hold blev til to, som blev tre – og sådan udviklede det sig. I dag er vi otte trænere og med over 20 holdtimer om ugen i Rawfit Concept.

Det er vigtigt for mig at få den enkelte til at føle succes ved, at være aktiv sammen med andre - uanset ens eget træningsmæssige udgangspunkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.